Esti Ü.(21) - Kütahya sordu : "rüyadanegörmeki birkaç aydır ilgiyle takip ediyorum. Gördüğüm neredeyse bütün rüyalar sitenizde bulunuyor fakat rüyada birinin gögsüne yaslanmak açıklar mısınız? "
Rüyada birinin gögsüne yaslanmak, elinden her iş gelen bir kimseye, duygusal külfeti bulunan tanıdığı birinden yakasını kurtarmaya, isteklerin yerine geleceğine, zengin memura, işte mertebeye çıkılacağına, istenilen bir başarıya, güvenli yaşamaya, imrenilen kuvvete, maddi zorluklardan iyi duruma geçmeye, mutluluk dolu günlere, toplum yaşamında muvaffakiyete işaret eder. Başka görüşlere göre de mutsuzluktan sıyrılamamaya, çözümü karmaşık bir sorunla karşılaşılacağına, kaprisli bir akrabaya, kötü bir olayla yüzyüze gelineceğine, sevimsiz hale gelmeye yorulur. Kimi zaman da rüya uzmanları şöyle dediler: Kişinin gördüğü rüya zahmetlerinin meyvesini alarak elde ettiği daha çok kazanca, zorluklarla mücadele ederek istediği daha sağlıklı bir hayata, mağlubiyetten sonra beklediği az olan kazancının artacağına, zorlukların sonrasında hasret duyduğu zenginliğe yorulur.
"Rüyada birinin gögsüne yaslanmak" okuyanlar bunları da okudu:
- rüyada göğsüne ellenmesi - Yener B.(39) Mersin
- rüyada göğsüne yaslanmak - Zengin Ş.(30) Tunceli
- rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak - Mahide Ç.(42) Rize
- rüyada birinin göğsüne dokunmak - Bartu I.(40) Malatya
- rüyada göğsüne sarılmak - Nidai T.(27) Kayseri
- rüyada göğsüne süt dolması - Erbu Ö.(37) Çanakkale
- rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak - Hatice U.(24) Kayseri
- rüyada birinin sırtına yaslanmak - Canip I.(40) Sinop
- rüyada göğsüne kına yakmak - Mutay Z.(21) Adana
- rüyada göğsüne yatmak - Arif G.(45) Denizli
- rüyada birinin göğsüne yatmak - Gökhan Ç.(25) Azerbaycan
- rüyada göğsüne ellemek - Kadir Y.(47) Hatay
- rüyada birinin göğsüne dokunması - Peyman T.(25) Ordu
- rüyada göğsüne dokunulması - İbrahim U.(22) Elazığ
- rüyada birisinin göğsüne yaslanmak - Baran F.(44) Bayburt
- rüyada birinin göğsüne yattığını görmek - Mahmut K.(26) İstanbul
- rüyada göğsüne ok saplanması - Salime U.(41) Denizli
- rüyada birinin omzuna yaslanmak - Havva Ö.(42) Almanya
- rüyada göğsüne iğne batırmak - Erdal K.(29) Diyarbakır
- rüyada yaşlanmak - Besim N.(35) İstanbul
Görülen rüyaların yorumu ile ilgili bilinmesi gerekenler

- Zihnimiz sıfırdan yüzler ortaya çıkaramaz. Uykuda karşılaşılan suratlar yaşamımızda gördüğümüz ama hatırlamadığımız yüzlerdir. Hepimiz ömrümüz sırasında onbinlerce yüz gördüğümüzden, uykumuzda da sınırsız sima yetisine sahibiz.
- Ortalama her gece birkaç saat süreyle rüya görürüz.
- Rüyalar alemi, devasa ve soyut bir alemdir.
- Rüyalar kati suretle hayra yorulmalıdır.
- Tabirlerin yol gösterici nitelikte olduğu kesinlikle hesaba katılmalı, işaretlere dayanarak ihtiyaç duyulan tedbirler alınmalıdır.
- Rüya tabiri yapan kişinin kati suretle rüyanın yorumunu bilmesi icap eder.